רמת הגלוקוז בתפו"א

ברוכים הבאים לפורום דיאטה & תזונה נכונה. בפורום זה תוכלו לשאול ולענות על שאלות בנושאי תזונה, דיאטה וכדומה

מנהל: יורם בן אבו

רמת הגלוקוז בתפו"א

הודעהעל ידי רחליש » ג' דצמבר 10, 2013 12:26 am

שלום.
באתר שלכם תחת הנושא תפו"א מופיע מידע ששמירת תפו"א במקרר מעלה את רמת הגלוקוז (סוכר) שבתוכו.
לצורך עבודת מחקר אשמח מאוד לקבל הפניה למקורות מידע בנושא, או לקבל הסבר כיצד מתרחשת עליה זו דווקא בטמפ' נמוכות.
תודה,
רחליש
רחליש
 

Advertisement

Re: רמת הגלוקוז בתפו"א

הודעהעל ידי יורם בן אבו » ה' דצמבר 12, 2013 6:45 pm

רחליש שלום,
התהליך נקרא cold-induced sweetening והנה דוגמה למחקר שמדבר על כך. ברפרנס של המאמר הזה תמצאי לא מעט מחקרים בנושא.
יורם בן אבו
 
הודעות: 898
הצטרף: ה' מאי 20, 2010 7:14 pm



  • Advertisement

חזור אל פורום דיאטה & תזונה נכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

cron